Coaching

Coaching in de groep

Mijn naam is Wieneke Gerrits. Vanuit mijn praktijk voor coaching help ik mensen die op een kruispunt staan in hun leven. Ofwel doordat ze een leven leiden wat ze niet meer willen en hulp willen bij het inzetten van de verandering. Of door nieuwe omstandigheden last hebben van psychische of emotionele klachten en belemmerende gedachten om hun weg (opnieuw) te vinden. Mijn doel is om jou op weg te helpen naar jouw doelen, persoonlijke groei en meer levensvreugde. Mijn persoonlijke ervaring en mijn achtergrond als psychiater maken dat ik snel bij jouw pijnpunten uitkom en jouw blokkades identificeer. Je gaat zien dat leven vanuit eigenwaarde en naar eigen waarden je een stuk gelukkiger zal maken. Doordat ik ook groepsgewijs werk zit er nog meer waarde in iedere sessie. Zonder dat je professional hoeft te zijn help je elkaar en leer je ook nog eens van elkaar.

Praktijk Wieneke Gerrits. Coaching voor mensen die plannen of ambities hebben maar vastlopen door emotionele klachten of belemmerende gedachten.

Ben je in een nieuwe situatie terecht gekomen en lukt het je niet om je goed te voelen? Heb je er zelf voor gekozen zoals bijvoorbeeld een stap in je carrière of het stichten van een gezin? Of is je iets overkomen zoals het verlies van een dierbare, een relatiebreuk of een ziekte?

Er zijn tal van omstandigheden te noemen waardoor jij uit evenwicht bent geraakt. Wat jij altijd deed om met plezier te leven lukt nu niet. Je voelt je gefrustreerd. Je weet niet wat je anders kan doen. Maar één ding weet je zeker, je wilt hier uit!


Hoe fijn zou het zijn als je (weer) meer vertrouwen hebt in dat jij het kunt?

 • Dat je ook, of juist, in die nieuwe situatie je weg vindt.
 • Dat je van waarde bent voor jezelf én anderen.
 • Dat je weer jouw (oude) energie en bevlogenheid voelt.
 • En hoe fijn zou het zijn als jij je in jouw situatie niet alleen voelt maar steun krijgt van anderen?
 • Dat je gezien en gehoord wordt, dat jij ertoe doet?
 • Dat je andere mensen inspireert!
 • Je een 'drive' voelt om actie te ondernemen met bijvoorbeeld een studie, werk, gezin of relatie.

En hoe fantastisch zou het zijn als jouw frustratie, moeite of problemen er mogen zijn, maar jij je steeds vaker goed en fijn voelt? Dat je meerlevensvreugde ervaart?

Professionaliteit en kundigheid

"Ik heb alleen maar lof voor haar professionaliteit en kundigheid. Zij stelt kritische vragen en grenzen wanneer het nodig is. Zij confronteert op een prettig empathische manier. Ik voelde me gezien en begrepen door Wieneke.”


Waardevol en effectief

"Ik heb 5 sessies coaching bij Wieneke gehad. Ik had niet verwacht dat slechts een paar sessies zoveel zou opleveren. Het heeft me echt weer een paar stappen verder gebracht, zowel privé als qua werk. Dit ik me zo open heb kunnen stellen is te danken aan de warmte en betrokkenheid die Wieneke (zelfs online) uitstraalt. Ze luistert aandachtig, weet snel tot de kern te komen en durft ook richting te geven. Dat geeft vertrouwen. Haar persoonlijke ervaringen en haar achtergrond als psychiater maken dat ze snel patronen herkent en werkelijk begrijpt ‘waar de schoen wringt’. Ik ben haar heel dankbaar voor de ontwikkeling die ik daardoor heb kunnen maken."

Kennismakingsgesprek aanvragen bij praktijk voor coaching

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Om jouw hulpvraag helemaal scherp te krijgen en zodat jij ook een gevoel bij mij en mijn aanpak kunt krijgen, kun je een GRATIS kennismakingsgesprek inplannen. Daarna kun je beslissen of je mijn coachingtraject instapt.

Investering: 20 - 30 minuten van jouw tijd! 

Praktische informatie

Kies je voor coaching bij Wieneke Gerrits dan kies je voor coaching individueel of in een groep.

Je hebt de keuze uit 3 pakketten: INDIVIDUEEL, GROEP-intensief en GROEP-onderhoud. 

Daarnaast heb ik een heel beperkt aantal plekken voor het pakket MENTOR. Dit is een aanbod exclusief voor mensen die onmogelijk in een groep passen of die expliciet kiezen voor één op één werken met mij, waarbij ik als een mentor met hen meeloop.

WIL JE WETEN WELK PAKKET HET BESTE BIJ JE PAST? NEEM DAN VRIJBLIJVEND EN GRATIS CONTACT OP VOOR EEN KENNISMAKING!

We starten ALTIJD met een kennismaking, waarin we jouw problemen en uitdagingen helder maken. Ik leg in dit gesprek direct de vinger op de zere plek. En we besluiten samen of we gaan samenwerken.

In het vervolgtraject ga ik je helpen om een fundamentele verandering te creëren in jouw leven. 

Locatie: online via ZOOM en / of in combinatie met fysieke bijeenkomsten in de omgeving van Arnhem

Prijzen zijn excl. 21% BTW.


INDIVIDUEEL

Dit is een INDIVIDUEEL traject waarbij ik jou in vijf sessies help meer inzicht te krijgen in datgene wat jou belemmert te veranderen in de door jou gewenste richting. En natuurlijk om die verandering in gang te zetten. 
Zodat jij na afloop vertrouwen hebt in jezelf en dat je deze nieuwe weg kunt vasthouden. Naar meer levensgeluk!
 • We beginnen met een uitgebreide kennismaking
 • Je hebt een 'rittenkaart' voor 5 sessies van een uur.
 • De sessies vinden online plats via ZOOM

€997,-

Meest gekozen:
GROEP-intensief

Dit is een GROEPS-traject voor mensen die iets willen veranderen door intensief aan de slag te gaan, samen met gelijkgestemden.

IN HET NAJAAR 2023 START EEN NIEUWE GROEP, NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ!

 • We maken uitgebreid individueel kennis 
 • Gedurende 4 maanden is er iedere 2 weken een groepssessie, afgewisseld live en online
 • Duur: live 2 uur, online 1,5 uur 
 • Locatie: live omgeving Arnhem, online via zoom
 • Minimaal aantal deelnemers is 3 personen, maximaal 5 personen 

€1497,-


GROEP-onderhoud 

Dit is een GROEPS-traject voor mensen die behoefte hebben aan maandelijkse coaching, een zogenaamd 'onderhoudsprogramma'. 

 • We maken uitgebreid individueel kennis
 • Gedurende 12 maanden vindt maandelijks een fysieke bijeenkomst plaats
 • De sessies duren tenminste de 60 en maximaal 90 minuten
 • Sessies vinden plaats in de omgeving van Arnhem
 • Minimaal aantal deelnemers is 3 personen, maximaal 5 personen
€2997,- 

MENTOR-exclusief

Dit is een exclusief en individueel traject waarbij ik gedurende een half jaar jouw mentor ben.

Momenteel slechts 1 van de 3 plekken beschikbaar! 

Hierbij ben ik gedurende een half jaar één op één beschikbaar als mentor. Afspraken zullen in onderling overleg gemaakt worden. In deze zes maanden begeleid ik je daar waar nodig, ik kijk en wandel met je mee. Ik help je inzicht te krijgen in hardnekkige gedrags- en gedachtepatronen én deze te veranderen in de door jou gewenste richting.

We maken uitgebreid individueel kennis.
Locatie: volgens te maken afspraken.

€9997,-